مجموعه حوزوی قرآنی بیّنات
وَ أَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى ﴿۳۹﴾
حوزه مقدّسه بیّنات مفتخر است از اساتیدی استفاده کند که خود از جامعه نخبگانی بوده و افتخار خدمت علمی و عملی را به علوم دینی و جامعه انسانی داشته اند. فلذا اینکه دانش پژوهان و طلّاب گرانقدر چه میزان از این سرچشمه های جوشان و سخاوتمند علم نهایت استفاده را ببرند، بسته به کوشش، تلاش و دغدغه خودشان است که به فرموده کلام مبارک قرآن کریم: ((لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى))؛ براى انسان جز حاصل تلاش او نيست.
استاد حسین سنچولی
- دکتری تفسیر وعلوم قرآنی
- دکتری فقه واصول
- استاد سطوح عالی تفسیر وعلوم قرآنی
- استاد مؤسسه بین المللی اسراء
- ده سال،سابقه تدریس
- ده سال حضور در درس،مراجع عظام تقلید
- صاحب تألیفات متعدّد
استاد میلاد علی پناهی
- استاد رسمی سطوح عالی حوزه علمیه قم
- از اعضاء بنیاد ملّی نخبگان
- از اعضاء نخبگان تدریسی و تبلیغی حوزه علمیه
- دکتری تفسیر وعلوم قرآنی
- دکتری فقه واصول
- ارشد فلسفه اسلامی
- ده سال سابقه تدریس رسمی سطوح عالی و مقدمات
- حوزه علمیه قم
- دارای مقالات علمی ،ترویجی
- ۸ سال سابقه حضور در درس مراجع عظام تقلید
دربارهٔ ما بیشتر بدانید …
دغدغه تمامی دست اندرکاران حوزه بیّنات، ایجاد مسیری پر بازده و بهینه برای تعلیم علوم حوزوی و قرآنی بود تا تمامی افراد، در تمامی سنین و با هرگونه شرایط زندگی بتوانند این علوم پربرکت را فراگرفته و بیاموزند. در فرمایش بزرگان است که انسان حتی اگر دقایقی در روز بتواند به یادگیری علوم دینی بپردازد بر او واجب است زمانش را به گونه ای تنظیم کند که علوم دینی را فرابگیرد.
بنابراین حوزه مقدّسه بینات این نوید را به تمامی علاقهمندان گرانقدر(اعمّ از خواهران و برادران) می دهد تا با هر شرایطی (دانشآموز، دانشجو، شاغل و…) در کنار دغدغه های خود، بتوانند به یادگیری و تحصیل هرچه بیشتر علوم حوزوی بپردازند.
از جمله نکات مهم مخاطبین حوزه بیّنات می توان به طلّاب رسمی اشاره کرد که خود طلبه هستند و چنانچه قوّت و کیفیّت تدریس و دلسوزی اساتید بیّنات را ملاحظه می کنند، جهت تقویت دانش قبلی خود، از کلاسهای حوزه بیّنات نیز بهره کافی را خواهند برد.
بنابر این، حوزه مقدسه بیّنات نه فقط برای علاقهمندانی که قصد دارند از ابتدا تحصیل علوم دینی را شروع کنند، بلکه برای طلّابی که قصد تقویت دانسته های پیشین خود را دارند نیز بسیار موثّر است.
مهمترین وجه تمایز بیّنات و سایر مراکز تعلیم علوم حوزوی در این است که بیّنات اوّلین مرکز آزاد تحت اشراف مرکز مدیریت حوزه های علمیّه قم است که با فراهم کردن شرایط لازم، می تواند زمینه ساز ورود دانش پژوهان گرانقدر جهت ورود رسمی به حوزه علمیّه باشد.
این مهم در امتحانات نیز موثّر بوده است که در صورتی که کسی علاقهمند پیگیری این مسیر (یعنی رسمی شدن) باشد می تواند با دنبال کردن دستورالعمل ارائه شده از سمت معاونت آموزش حوزه بیّنات، این مسیر مبارک را در کوتاه ترین زمان ممکن دنبال کند.
کلاسهای حوزه بیّنات در روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه و در ساعات عصر برگزار می گردد تا علاوه بر فراهم کردن شرایط حضور شاغلین، از ساعات آموزشی کسر نگردد و فرایند تعلیم و تعلّم علوم حوزوی، قرآنی با قوّت و کیفیّت انجام گردد.